• Sunday , 29 March 2020

This is all it does when i render an animation for blender please help

Code Canyon

https://i.ytimg.com/vi/5_XlgmiSkGI/hqdefault.jpg



Please help im having a problem rendering in blender all it shows is a black screen and nothing else

source

3d Ocean

Related Posts

27 Comments

  1. Roblox Games
    September 27, 2019 at 19:33

    This happened with me

  2. dhananjay ray
    September 27, 2019 at 19:33

    add camera object (add camera)

  3. Kyle Nikko Gonzales
    September 27, 2019 at 19:33

    help plss!!! i made an intro template and its almost done all i need to do is animate it but whenever i do animate and it finishes up its just black screen

  4. tCubed
    September 27, 2019 at 19:33

    I ran into this problem and fixed it with F12. This means that there is no camera selected – or you have no light. Set the active camera and try again.

  5. Faster Tech
    September 27, 2019 at 19:33

    I m too suffering this problem . please help call me 8005353168 . please help me

  6. Aeronyu27
    September 27, 2019 at 19:33

    I have a same problem

  7. Moises Falk
    September 27, 2019 at 19:33

    Same problem. But pressing Ctrl+F12 works, dont know why.

  8. Get Animated
    September 27, 2019 at 19:33

    Put a light source in your scene might work if no settings are off, it certainly did wonders for me.

  9. CultLess _
    September 27, 2019 at 19:33

    Check out this:

    Turning off Compositing under the render tab worked.

    http://blenderartists.org/forum/showthread.php?258837-so-why-isn-t-the-water-blue-and-smooth&p=2149295#post2149295

    It helped in my case

  10. Hydra
    September 27, 2019 at 19:33

    No…use AVI Raw

  11. Goodzyy
    September 27, 2019 at 19:33

    I wish they updated blender ;c

  12. Konfl1ct
    September 27, 2019 at 19:33

    You should use Mpeg

  13. Manuel Senger
    September 27, 2019 at 19:33

    Build a lamp over it

  14. Rocco Zampaglione
    September 27, 2019 at 19:33

    does anyone know how to fix this it only happened to me when l was using VSE and l added a scene of text and since then everything i do goes black Help

  15. bluemoon
    September 27, 2019 at 19:33

    it happened to me twice but the 3rd time I tried it stopped doing it and it worked

  16. zTricksterrr
    September 27, 2019 at 19:33

    same😭😭😭😭

  17. Konfl1ct
    September 27, 2019 at 19:33

    theres a chance that the others rendering like Avi Raw that can corrupt the animation

  18. Konfl1ct
    September 27, 2019 at 19:33

    use Jpeg or PNG

  19. Zabarocky
    September 27, 2019 at 19:33

    me 2

  20. Arab Gamer
    September 27, 2019 at 19:33

    Open in it with vlc

  21. Goose Vevo
    September 27, 2019 at 19:33

    Try re rendering with rgb and use mpeg

  22. I am OneOwlLater
    September 27, 2019 at 19:33

    Same

  23. Mimas Animations
    September 27, 2019 at 19:33

    same:((((((((((((((((

  24. SaWeX Gaming
    September 27, 2019 at 19:33

    same here

  25. Spaceman
    September 27, 2019 at 19:33

    Maybe its the intro you have. I tried with that exact intro and it rendered black

  26. alex strain
    September 27, 2019 at 19:33

    i have the same problem. it sucks
    i wish i knew how to fix it

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.